Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jeugdleidersconferentie 2016: GENERATIONS

22 januari 2016 @ 19:30 - 23 januari 2016 @ 15:00

GENERATIONSlogo-JLC

Voorgaande generaties die geloven en dit aan jongeren doorgeven. Welke invloed hebben (groot)ouders en wat is de rol van de jongerenwerker? Brengen zij de jongeren tot een groter verlangen naar God en weten zij dit te vertalen naar de praktijk van elke dag? Welke rol heeft de jeugdwerker hierin te vervullen?

Het centrale thema van de jaarlijkse Jeugdleidersconferentie van BGO Jeugdwerk is Generations. Een must voor iedereen die zich in de kerk met jongeren bezighoudt, jeugdleiders, catecheten, predikanten, jeugdouderlingen, ouderverenigingen, oudercommissies etc.

De hoofdsprekers zijn Els van Dijk (directeur Evangelische Hogeschool Amersfoort) en René Barkema (predikant te Amersfoort). Daarnaast is er ter verdieping in 2 rondes een ruime keus te maken uit 13 workshops.

Op de site www.jeugdleidersconferentie.nl kun je alle informatie over de tweedaagse conferentie vinden! We verwachten dat de sprekers, de muziek, de workshops en alles wat er die conferentie gaat gebeuren, jeugdwerkers zal stimuleren en motiveren in hun relatie met God en met de jongeren die God in hun leven heeft geplaatst.

Locatie

Congreshotel De Werelt
Westhofflaan 2
Lunteren, Nederland
+ Google Maps